Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

escacs@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

50

Pàgines vistes

52

Dades d'ahir

Visitants

138

Pàgines vistes

214

Setmana passada

Visitants

1188

Pàgines vistes

2891

TOTAL

Visitants

444434

Pàgines vistes

753078

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

II Open d'Escacs Actius del Guinardó

13 de maig

Diumenge 13 de maig vine a participar a un Actiu del Circuit Català 2018. Aquest any el torneig coincideix amb les festes del Guinardó així que hi haurà diversió per escaquistes i acompanyants gaudint d'activitats obertes al barri:

· 10:00-12:00 : Sessió de Caissa Cards
· 12:00-14:00 : Jocs d'enginy amb Marius Serra


Al següent enllaç trobareu tota la informació sobre el torneig així com un formulari d'inscripció per si voleu realitzar-la via web.

Infomació i inscripcions al torneig
Us hi esperem.

En joc la Lliga Catalana 2018

21 de gener de 2018

Ja està en joc la Lliga Catalana 2018. A continuació podeu trobar un llistat automàtic amb els aparellaments i resultats dels nostres equips:


Si voleu una informació més detallada podeu accedir als enllaços que trobareu a continuació:

Federació Catalana Escacs

Molta sort i bon joc a tots el jugadors !!!

Ajedrez con Humor

22 d'abril

Últimes Notícies

Confecció dels grups de Primera Divisió per a la temporada 2019

Dilluns, 16 d'Abril de 2018

Un cop s'ha sabut quins seran els equips que jugaran a Divisió d'Honor i a Primera Divisió la temporada vinent, hem pogut saber a quins equips s'haurà d'enfrontar el primer equip de Peona i Peó el proper any 2019.

Ens veurem les cares amb el Catalunya, el Castelldefels, el Sant Martí, el Gramenet, l'Ateneu Colon, el Maragall, el Sitges, el Sant Adrià i el Colon Sabadell Chessy B.

 

Llegir més notícies

 

Es confirma el descens a Primera Divisió

Diumenge, 15 d'Abril de 2018

Ni tan sols guanyant el darrer matx de forma contundent ho haguéssim aconseguit. El primer equip va perdre aquest passat dissabte contra el Catalunya Escacs Club de forma contundent (8 - 2) i es va certificar el descens del Peona i Peó a Primera Divisió. La temporada ha estat molt dura per l'equip A; les baixes han estat un mal de cap constant a l'hora de fer les alineacions i al final s'ha acabat pagant molt car.

Després de cinc anys a la categoria d'or dels escacs catalans, ens toca tornar a Primera. Fa anys, pocs s'haguessin imaginat que ens quedaríem tant de temps, a Divisió d'Honor. Però amb l'ajuda d'un gran planter i d'alguns "fitxatges" puntuals que han ajudat moltíssim el Club hem pogut somniar durant ni més ni menys que cinc anys. Ens quedem amb això.

Esperem que als del primer equip no els hi sàpiga greu jugar d'ara endavant els diumenges al matí, cosa que, segurament, serà dura pels que ja no hi estaven habituats. Però ja ho sabeu: l'única manera de tornar a jugar els dissabtes a la tarda és recuperar la categoria.

Ara i sempre: som-hi PiP! Lluitarem per tornar a pujar!

 

Llegir més notícies

 

Últim tren per quedar-se a Divisió d'Honor

Dissabte, 14 d'Abril de 2018

El primer equip afronta avui una de les gestes més complicades que s'han presentat mai. Tot i no dependre d'ells mateixos, els del Guinardó hauran de guanyar el Catalunya Escacs Club de forma contundent si volen seguir tenint opcions de seguir a la màxima categoria dels escacs catalans.

A aquesta hora l'equip està concentrat a les respectives cases dels jugadors, preparant les seves partides i de tant en tant fent una forta oració a l'Esperit Sant. En el dia d'avui, els jugadors de Peona i Peó són una mica més fans del Foment Martinenc i del Cerdanyola del Vallès, equips que han de guanyar el Sant Cugat i el Lleida, respectivament, perquè el nostre equip A segueixi somiant en el miracle.

La darrera ronda de la Divisió d'Honor es disputa aquesta tarda a partir de les 16:30 h. a la Sala Garden de l'Hotel SB Glow, al número 148-154 del Carrer de Badajoz, a Barcelona. Us animem a tots i totes a assistir-hi per donar suport a un equip que ha lluitat molt per mantenir la categoria. Podeu fer alguna pancarta, si voleu.

En cas que no pugueu acostar-vos fins a la sala de joc, podreu seguir el matx en directe des de casa a través de la retransmissió que ofereix la Federació Catalana d'Escacs.

Seguiu en directe a partir de les 16:30: Catalunya - Peona i Peó.

Molta sort a tots els equips i que guanyi el millor. Som-hi equip, som-hi PiP!

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ