Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

comunicacio@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Publicitat

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

103

Pàgines vistes

108

Dades d'ahir

Visitants

346

Pàgines vistes

478

Setmana passada

Visitants

1668

Pàgines vistes

2352

TOTAL

Visitants

877992

Pàgines vistes

1354647

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

XIV Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó

Dijous 1 a dissabte 3 de setembre

L'Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó és un campionat d'escacs per nois i noies de fins a 18 anys. El campionat constarà de dues categories per tal que tothom jugui amb rivals similars al seu nivell, la dels infants i joves més experimentats i la dels infants més novells.

El torneig és realitzarà a principis de setembre, del dijous 1 al dissabte 3 de setembre i serà una bona manera, amena i divertida, de retrobar els amics i posar les neurones apunt pel començament del curs escolar i la temporada escaquística.

Al següent enllaç trobareu més informació i com inscriure-vos. Si no podeu venir a jugar totes les rondes us podeu inscriure igualment, només cal que ens aviseu prèviament.

Infomació i inscripcions al torneig

Ajedrez con Humor

25 de de setembre

Últimes Notícies

XIV Obert d'Escacs Base del Guinardó

Diumenge, 04 de De Setembre de 2022

Biel Torrent aconsegueix el triplet! Ja ens va meravellar el seu joc quan va aconseguir guanyar el grup B del Foment, va repetir fa poc l'èxit al grup B de Badalona, i ara aconsegueix el seu tercer títol l'Obert d'Escacs Base, també anomenat el Torneig Torxa. Bien ha fet 5 de 6, quatre victòries i dues taules.

En segons posició, també amb 5 de 6, ha quedat Víctor Pardina, que també està demostrant estar en molt bona forma. Tant el Biel com el Víctor són ferms candidats a jugar a l'equip A aquesta temporada per intentar la gesta d'ascendir a Divisió d'Honor.

La tercera posicó ha estat pel jugador de Sant Andreu Antoni Navajas, amb 4.5, tres victòries i tres taules.

Al grup B el podi ha estat per Biel Amat, de l'Escola d'Escacs de Barcelona, Julio César Buenaño, de l'Hospitalet Bellvitge, i Andrés Pérez, de l'Amposta. El jugador més destacat de Peóna i Peó ha estat Xavi Sánchez, que ha quedat en 4t lloc.

El curs escolar ha començat, i aquest torneig ha servir perquè soni el tret de sortida de la nova temporada. Aquest primer trimestre hi ha molts tornejos per jugar, que serviran per continuar formant els jugadors del club i aconseguir molts èxits als per equips.

 

Llegir més notícies

 

Finalitza l'Obert de Sants 2022

Dilluns, 29 de D'agost de 2022

Del 19 al 28 d'agost s'ha celebrat una nova edició de l'Open Internacional de Sants, un torneig dividit en tres grups i amb molt, moltíssim nivell.

Al Grup A el jugador més destacat del club ha estat la nova incorporació d'aquest any, Xavier Marzo, que ha demostrat que un torneig es juga partida a partida, no importa com comencis, sinó que siguis constant i no et donis mai per vençut. Els seus 6.5 de 10 demostren que està en una gran forma per jugar la Final de Copa Catalana, que es jugarà d'aquí un mes a Almenar, Lleida.

Al Grup B ha estat el vetarà curtit en mil batalles Enric Garcia el que ha fet més punts del club. L'Enric ha sabut mantenir el cap fred quan la fortuna no l'acompanyava i ha acabat amb uns meritoris 6.5 de 10. També s'ha de destacar els 6 punts aconseguits per Nicolás Aleksanyan, Biel Torrent i Daniel Karapetyan, tres joves jugadors que aviat tornaran a desenfundar les seves armes al Torneig Torxa, que comença l'1 de setembre.

Al Grup C hem tornat a veure un jugador en molt bona forma, Eloi Aballanet, que ha fet 6 de 9 i es reivindica com a jugador titular d'algun equip amb aspiracions a ascendir.

Comença un nou curs escolar, una nova temporada, i farà falta jugar tornejos per entrenar. El Torxa al setembre i l'Obert de Cerdanyola a l'octubre i novembre són dos tornejos que s'han de marcar a l'agenda de tot jove canterà en progressió.

 

Llegir més notícies

 

El Rei dels Grups B

Dijous, 11 de D'agost de 2022

Biel Torrent ho ha tornat a fer! Després d'aconseguir quedar campió al Grup B del Foment el passat juny, aquest agost s'ha coronat campió del grup B de Badalona.

Quatre jugadors de Peona i Peó han estat els representants en aquest obert el Circuit Català. Nico Aleksanyan, Arnau Delgadillo i Òscar Pascual han estat els altres tres participants del club, amb un total de 5.5, 4 i 3 punts respectivament.

El Biel va haver de superar el cop dur de perdre la ronda 4, però al Foment va veure que una ensopegada no l'ha d'apartar del seu objectiu, tot es pot remuntar. Després de guanyar 5 partides seguides, acabaria líder amb 7.5 punts.

Això és una prova més que el jovent del club està preparant-se molt per fer un per gran equips d'edats. Queda molt temps encara per continuar enfortint-se i poder aspirar a guanyar el títols de Campions de Catalunya. S'ha de continuar en aquesta línia de treball!

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ