Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

escacs@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

22

Pàgines vistes

25

Dades d'ahir

Visitants

253

Pàgines vistes

437

Setmana passada

Visitants

1406

Pàgines vistes

2376

TOTAL

Visitants

460876

Pàgines vistes

779404

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

XI Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó

Dilluns 3 a divendres 7 de setembre


L'Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó és un campionat d'escacs per nois i noies de 5 a 16 anys. El campionat constarà de duess categories per tal que tothom jugui amb rivals similars al seu nivell, la dels infants i joves més experimentats i la dels infants més novells.

El torneig és realitzarà la primera setmana de Setembre, del dillus 3 al divendres 7 de setembre per la tarda i serà una bona manera, amena i divertida, de retrobar els amics i posar les neurones apunt pel començament del curs escolar i la temporada escaquística.

Al següent enllaç trobareu més informació i un formulari per poder inscriure-vos. Si no podeu venir a jugar totes les rondes us podeu inscriure igualment, només cal que ens aviseu prèviament. L'horari està pensat perque es pugui compatibilitzar el torneig amb els horaris de casal d'estiu.

Infomació i inscripcions al torneig

Campionats d'Espanya d'Edats

3 de juliol

Des de Sant Joan fins a finals de juliol es celebran els Campionats d'Espanya per Edats. Cada setmana de dilluns a dissabte es disputa una categoria, a la que participen diversos jugadors de Peona i Peó.

A continuació podeu trobar un llistat automàtic amb totes les partides i resultats dels jugadors catalans a la última ronda publicada:

Jugadors Catalans SUB-14


Si voleu una informació més detallada podeu accedir als enllaços que trobareu a continuació:

Retransmissió Classificació i rondes CAT

Molta sort i bon joc a tots el jugadors !!!

Ajedrez con Humor

23 de juliol

Últimes Notícies

El Nicolás i la Catriona al Campionat d'Espanya SUB-14

Dissabte, 21 de Juliol de 2018

Al Campionat d'Espanya d'edats una nova categoria acaba, la SUB-14, on cada cop el nivell és més alt. Per Peona i Peó han participat dos escaquistes.

El Nicolás Jiménez Muñoz ha fet una primera meitat impressionant, sumant 4.5 punts en 5 partides que l'han dut a posicions capdavanteres de la classificació. A partir d'aquí ha hagut de jugar contra els jugadors top del campionat i a les últimes quatre partides només ha pogut sumar dues taules. En total 5.5 punts que tenen molt més valor tenint en compte que és el seu primer any a la categoria.

La Catriona Dartmann Aubanell ha tingut la pitjor de les sorts. Va perdre la primera partida i va encadenar quatre rivals que han tingut una performance final 300 punts superior al seu nivell d'elo. Ha fet 3.5 punts que no fan justícia al seu nivell real. Fruït del seu bon resultat de l'any passat, a finals d'agost participarà a l'Europeu a Riga. Estarem atents per informar-vos.

Felicitats a tos dos.

 

Llegir més notícies

 

L'Alvaro, l'Emili i el Nicolas al Campionat d'Espanya SUB-12

Diumenge, 15 de Juliol de 2018

Un cop acabat el Campionat d'Espanya SUB-12 podem fer un recull de la participació del escaquistes de Peona i Peó.

L'Alvaro Castellanos García partia de la posició 64 del ranquing i ha finalitzat el 65è amb 5 punts. Ha fet un bon campionat, amb una performance FIDE similar al seu nivell d'elo, fita que al Campionat d'Espanya és molt difícil ja que molts jugadors tenen un nivell superior al seu elo aparent. De no ser per algun resultat puntual en que els nervis i el cansament li van jugar una mala passada hauria acabat amb un grapat de punts d'elo a la butxaca.

L'Emili Romeu Viladot, jugador de primer any, va acabar també amb 5 punts, però amb pitjor desempat. Tot i això va millorar la seva posicó inicial ja que partia de la posició 92 i va finalitzar el 85è. A l'igual que l'Alvaro va patir el jugar contra escaquistes amb un nivell real superior al seu elo però se'n va sortir força bé.

En Nicolas Aleksanyan Israilyan per la seva banda va encadenar una magnífica catorzena posició al Campionat SUB-10 amb la participació al SUB-12, pel que ha jugat 18 partides duríssimes en dues setmanes. El fet de competir a una categoria d'edat superior fa que els 4.5 punts aconseguits pel Nicolàs (un 50% del total) siguin un resultat molt bo.

Felicitats a tots tres, i fins al setembre

 

Llegir més notícies

 

Júlia Pinyol i Llora, CAMPIONA d'Espanya SUB-10

Dissabte, 07 de Juliol de 2018

Del 2 al 7 de juliol s'ha disputat a Salobrenya, Granada, el Campionat d'Espanya SUB-10. Per part del club hi han participat dos escaquistes, el Nicolàs i la Júlia que partien de la setena i de la vint-i-vuitena posicíó del ranquing respectivament.

Els campionats d'Espanya per edats acostumen a ser molt durs ja que no només hi ha molt nivell per part de tots els escaquistes, sinò que molts d'ells tenen un nivell molt més alt del que el seu nivell d'elo indica. Cap partida és previsible i totes s'han de lluitar fins al final.

La Júlia i el Nicolàs han fet tots dos un molt bon campionat i s'han mantingut en posicions capdavanteres en tot moment. Han guanyat partides difícils i han perdut partides que semblava que havien de guanyar, però s'han refet i fruit de la seva tenacitat i de recordar el desè manament del seu entrenador han culminat un magnífic campionat.

La Júlia ha quedat Campiona d'Espanya essent dissetena de la general. Aquest resultat li permetra participar al Campionat del Món SUB-10.

El Nicolàs per la seva banda ha acabat en una magnífica catorcena posició de la general.

Felicitat a tot dos i us esperem al setembre per continuar progressant.

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ