Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

escacs@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

8

Pàgines vistes

10

Dades d'ahir

Visitants

186

Pàgines vistes

266

Setmana passada

Visitants

1033

Pàgines vistes

1490

TOTAL

Visitants

455684

Pàgines vistes

771049

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

II Open d'Escacs Actius del Guinardó

13 de maig

Diumenge 13 de maig vine a participar a un Actiu del Circuit Català 2018. Aquest any el torneig coincideix amb les festes del Guinardó així que hi haurà diversió per escaquistes i acompanyants gaudint d'activitats obertes al barri:

· 10:00-12:00 : Sessió de Caissa Cards
· 12:00-14:00 : Jocs d'enginy amb Marius Serra

· 16:00-18:00 : Shogi, escacs japonesos


Al següent enllaç trobareu tota la informació sobre el torneig així com un formulari d'inscripció per si voleu realitzar-la via web.

Infomació i inscripcions al torneig
Us hi esperem.

Ajedrez con Humor

22 de juny

Últimes Notícies

Un Actiu del Guinardó memorable

Dilluns, 14 de Maig de 2018

El II Torneig d'escacs actius del Guinardó va ser un èxit rotund. 105 participants van omplir la sala principal del Mas Guinardó per gaudir d'una jornada completa d'escacs ràpids. I més enllà de l'àmbit competitiu, les activitats complementàries paral·leles al campionat van posar la cirereta a una segona edició que quedarà per la posteritat.

A primera hora del matí vam tastar les Caissa Cards, una baralla de cartes en clau escaquística que serveix per ampliar els coneixements de la història del nostre esport mentre jugues.

L'escriptor Màrius Serra va fer acte de presència al sarau de la Plaça Salvador Riera, amb paradetes, castellers, música i molta gresca. Va entrar dins la sala d'actes per dedicar unes paraules als escaquistes del torneig i donar el tret de sortida a la quarta ronda.

I els amics del Shogi ens van oferir un nou taller molt dinàmic d'aquest joc cosí dels escacs. Els jugadors podien acostar-s'hi entre ronda i ronda, igual que els acompanyants, que no s'avorrien.

Pel que fa a la competició, el campió va ser el Gran Mestre del Mollet Leandro Krysa, amb vuit punts. L'argentí només va cedir dues taules. Segon va ser el local Jaime Cuartas, qui va liderar el torneig fins a la penúltima ronda, quan va sumar set punts en les set primeres partides. El també Gran Mestre Miguel Muñoz, del Sant Andreu va completar el podi.

No dubtem que l'any vinent tornarem amb moltes més sorpreses.

Teniu disponible l'àlbum fotogràfic del torneig al nostre Facebook.

 

Llegir més notícies

 

Segon torneig social a Peona i Peó

Dijous, 26 d'Abril de 2018

A continuació us facilitem la crònica redactada per en Roger Torralbo arran del Campionat Social de ràpides al Mas Guinardó:

El passat dissabte va tenir lloc a l’Espai Social del club el segon torneig de ràpides a l’estil Peona i Peó. Un matí fantàstic d’escacs, on en 7 rondes tots els partcipants es van poder divertir jugant. Més de 30 jugadors en una jornada totalment gratuïta, on el premi va ser participar, conèixer, apendre i competir amb altres socis i sòcies del club, així com qualsevol persona que s’animi a participar, com varen fer un nutrit grup d’alumnes de l’institut Milà i Fontanals, als quals agraim la seva presència.

Tots aquests ingredients amanits amb les lliçons i comentaris del mestre Cuartas, que animava ben atent a totes les partides i responia qualsevol de les preguntes que se li plantejaven.

El bon ambient va regnar durant el matí, on el soroll dels rellotges i el moviment de peces es combinava amb la lectura en veu alta dels aparellaments, els comentaris irònics sobre la classificació i amb partides de nivell als taulers. El torneig social és també un bon lloc on entrenar i compartir coneixements escaquistics i, a més a més, trobar-se amb la resta de socis i sòcies.

Us esperem al seguent torneig, que serà el pròxim 19 de maig a la tarda, en la jornada dedicada als jugadors d’intercanvi de Montpeller. De ben segur que serà emocionant.

L’espai social segueix amb les seves activitats de cada dissabte, el calendari de les quals podreu consultar a la web del club.

Roger Torralbo

 

Llegir més notícies

 

Confecció dels grups de Primera Divisió per a la temporada 2019

Dilluns, 16 d'Abril de 2018

Un cop s'ha sabut quins seran els equips que jugaran a Divisió d'Honor i a Primera Divisió la temporada vinent, hem pogut saber a quins equips s'haurà d'enfrontar el primer equip de Peona i Peó el proper any 2019.

Ens veurem les cares amb el Catalunya, el Castelldefels, el Sant Martí, el Gramenet, l'Ateneu Colon, el Maragall, el Sitges, el Sant Adrià i el Colon Sabadell Chessy B.

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ