Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

escacs@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

24

Pàgines vistes

33

Dades d'ahir

Visitants

229

Pàgines vistes

451

Setmana passada

Visitants

1618

Pàgines vistes

2563

TOTAL

Visitants

510018

Pàgines vistes

852221

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

En joc la Lliga Catalana

Gener de 2019

Comença la Lliga Catalana!!!

A continuació podeu trobar un llistat automàtic amb els aparellaments dels nostres equips a la propera ronda:


Si voleu una informació més detallada podeu accedir als enllaços que trobareu a continuació:

Federació Catalana Escacs

Molta sort i bon joc a tots i totes les escaquistes !!!

Ajedrez con Humor

21 de gener

Últimes Notícies

Copa Catalana d'Escacs 2019

Dimarts, 15 de Gener de 2019

La fase prèvia de la Copa Catalana, a banda de ser una magnífica jornada escaquística, serveix com a preparatòria per a la Lliga Catalana d'Escacs, la qual, com cada any, comença tot just una setmana després de la disputa de la Copa. En l'edició d'enguany, ni més ni menys que set equips de Peona i Peó hi han participat, assistint al Disseny Hub de la Plaça de les Glòries de Barcelona en una sala realment magnífica.

Dos equips A, un B, un D, un E, un F i un G, els quals confeccionen un total de 30 jugadors del club del Guinardó, van competir per fer-se un lloc a la final que tindrà lloc el 5 de maig, però els resultats no van acompanyar-nos en aquesta ocasió. Tot i això, la Copa ha servit per carregar les piles a tothom i per tornar-los a implantar el xip competitiu que potser s'havia perdut amb la inactivitat d'alguns jugadors.

Així mateix, el campionat ens va deixar algunes cares noves de jugadors que defensaven la samarreta de Peona i Peó. Cares noves i no tan noves, com és el cas del Mestre FIDE Marc Capellades i del Mestre Català Albert Ezquerro, dos jugadors que tornen a casa.

Podeu trobar l'àlbum fotogràfic de la Copa al nostre Facebook.

La Lliga comença aquest diumenge per tots els equips.

Som-hi PiP!

 

Llegir més notícies

 

El GM Miguel Muñoz, campió de l'Obert Internacional del Guinardó

Dissabte, 05 de Gener de 2019

El Gran Mestre Miguel Muñoz, jugador del Sant Andreu, ha estat el vencedor de la vuitena edició de l'Obert Internacional de Nadal del Guinardó. Muñoz, jugador que partia com a primer del rànquing inicial, ha fet bona la seva condició de favorit i ha sumat vuit punts en nou enfrontaments, finalitzant, d'aquesta manera, el torneig imbatut, cedint tan sols dos empats. Amb aquesta victòria, Muñoz ha revalidat el títol que ja va assolir en l'edició passada.

A un punt del líder i en segona posició trobem el Mestre Internacional Filemón Cruz, del Club d'Escacs Tres Peons, un dels dos jugadors capaços d'esgarrapar-li mig punt al campió. Com el primer classificat, també ha acabat el torneig imbatut, sumant cinc victòries i quatre empats.

I qui ha completat el podi ha estat Guerau Masagué, jove jugador del Lleida, qui ha sumat sis punts i mig i ha finalitzat en tercera posició segurament contra tot pronòstic. Era un dels primers del rànquing, és cert (concretament el sisè), però el seu tercer lloc ha estat sorprenent per a molts. Cal recordar que en Guerau és el vigent campió de Catalunya sub-14.

El millor jugador local ha estat el Mestre FIDE Xavier Povill, jugador que ha sumat cinc punts en vuit rondes (ha jugat una ronda menys). Ha estat finalment desè.

Per la seva banda, la classificació final del Grup B, la qual ha estat molt renyida, ens ha deixat en Mariano Ribón com a campió. El menorquí ha empatat a punts amb Raul Reyes, de la Penya Mollet XXI, però el desempat li ha estat favorable al balear. El tercer lloc ha estat per Josep Maria Ribes, del Catalunya Escacs Club.

Destaquem molt positivament el fantàstic campionat de la Júlia Pinyol, una de les jugadores més prometedores del Club. La jugadora sub-12 de Peona i Peó va finalitzar en novena posició després de sumar cinc punts i mig en nou enfrontaments. En aquest torneig suma més de 100 punts d'Elo FIDE i s'endú una petita part del botí. Gran campionat!

Un anys més hem d'agrair a tots els que heu fet possible la disputa d'aquest Memorial Francesc Xavier Cardó, tant els que us heu assegut a jugar com els que han participat d'alguna manera en l'organització. Esperem seguir acompanyant-vos durant cada Nadal durant molts anys.

Salut i escacs!

 

Llegir més notícies

 

Superem l'equador de l'Obert del Guinardó

Dimarts, 01 de Gener de 2019

En un dels pocs tornejos que comencen en un any i acaben en un altre, l'Obert del Guinardó ha superat la cinquena ronda i es comencen a definir els primers classificats tant del Grup A com del Grup B.

Els titulats internacionals de moment no fallen en el grup superior. El líder en solitari a hores d'ara és el Mestre Internacional Filemón Cruz, qui només ha cedit mig punt contra el primer del rànquing, el Gran Mestre Miguel Muñoz, jugador que suma quatre punts. També com a principals perseguidors del primer classificat trobem el Mestre Internacional Rolando Alarcón, de Cuba; i el Mestre FIDE local Xavier Povill, de Peona i Peó, qui ha jugat una partida menys, així que ha guanyat els quatre enfrontaments que ha disputat.

Per altra banda, al Grup B trobem un trio de líders, encapçalat per un clàssic d'aquest torneig: el menorquí Mariano Ribón. Amb els mateixos punts trobem Josep Maria Ribes, del Catalunya Escacs Club; i Raul Reyes, de la Penya Mollet XXI.

Ens esperen quatre rondes apassionants. Moltíssima sort a tothom!

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ