Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

escacs@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

134

Pàgines vistes

470

Dades d'ahir

Visitants

216

Pàgines vistes

290

Setmana passada

Visitants

1293

Pàgines vistes

1782

TOTAL

Visitants

386008

Pàgines vistes

656335

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

I Open d'Escacs Actius del Guinardó

1 de maig

Vine a participar al primer torneig aspirant al Circuit Català del 2017. Més de 1500 € en premis.

La seu del torneig sera el Mas Guinardó, on hi haurà servei de bar/restaurant. Al següent enllaç trobareu tota la informació sobre el torneig així com un formulari d'inscripció per si voleu realitzar-la via web.

Infomació i inscripcions al torneig
Us hi esperem.

Ajedrez con Humor

29 de maig

Últimes Notícies

Classe magistral del GM Marc Narciso al Mas Guinardó (II)

Dilluns, 29 de Maig de 2017

Després de l’espectacular classe magistral del Gran Mestre Marc Narciso, en què ens va exposar la seva partida contra el GM Paco Vallejo, el divendres 2 de Juny torna al Mas Guinardó!

En el marc del Cicle de classes magistrals a Peona i Peó, en Marc ens comentarà la seva partida contra el súper GM Anish Giri (2785 Elo FIDE), disputada l'any 2014. Podrem gaudir dels instructius comentaris del GM català en les diverses fases de la partida (l'obertura, el mig joc i el final). Una de les virtuts d’aquest tipus de classe és la interacció que es crea entre el Gran Mestre i els assistents, així que, tingueu el nivell que tingueu, veniu i pregunteu.

Entre d’altres mèrits esportius, en Marc ha estat campió de Catalunya diverses vegades.

La classe tindrà lloc al taller 5 de la segona planta del Mas Guinardó de les 19:00 a les 21:00 hores.

El preu serà de 4 euros pels socis de Peona i Peó i de 6 euros pels qui no ho siguin. Es pagaran allà mateix.

L’aforament és limitat a 28 places i es respectarà l’ordre d’inscripció per poder assistir a la classe.

Podeu inscriure-us-hi enviant un WhatsApp amb el vostre nom i cognoms a en Daniel Garcia Castellote (619 470 101).

 

Llegir més notícies

 

Campionat de Barcelona sub-8 per equips

Dimecres, 17 de Maig de 2017

Peona i Peó va presentar dos equips d'una força aproximadament similar en una categoria sub-8 enormement igualada. Els dos equips, formats per l'Adrià Seguí, en Guillermo Pujol, en Marc Ruiz, la Maia Martínez i l'Aitana López, d'una banda; i en Nicolàs Sherini, l'Ariel Martínez, l'Aleix Paluzié i en David Pop, de l'altra, van lluitar de valent fins el final. Tot i no acabar recompensats amb un lloc al podi, fet que hagués estat més que merescut, l'experiència adquirida és notable.

L'equip B va finalitzar en quarta plaça, just per darrere del Vila Olímpica, equip que va superar els del Guinardó per tan sols un desempat més favorable. El balanç dels nostres va ser de quatre victòries i dues derrotes. Les dues victòries en les dues darreres rondes quasi fa pujar el filial sub-8 al podi. Va faltar poc.

Per la seva banda, l'equip A ha estat sisè, amb tres victòries, un empat i dues derrotes. L'Adrià Seguí ha fet una gran tasca al primer tauler, sumant quatre punts i mig en cinc partides i capitanejant el primer equip dels prebenjamins. Una victòria a la darrera ronda davant el Dolors Monserdà B hagués acostat les peones i els peons a un podi que, per descomptat, s'haguessin merescut.

El planter de Peona i Peó es centra ara en propers objectius, els quals són, ni més ni menys, el Torneig de Peona i Peó de fi de curs que es disputarà a l'Escola del Mar, juntament amb el Torneig Simpsons.

 

Llegir més notícies

 

Exitàs a la Diada de l'Ideal Clavé

Dilluns, 15 de Maig de 2017

Aquest cap de setmana passat hem tingut festes a Nou Barris i, com cada any, el club Ideal Clavé va organitzar dissabte un torneig de semi-ràpides per equips al matí i un sistema Masnou a la tarda alhora que un Mestre Català duia a terme partides simultànies.

Peona i Peó, com ja és tradició, va portar un equip amant de les ràpides que estava integrat pels jugadors Josué Expósito, Albert Ezquerro, Marc López i Javi Rodríguez (pitxitxi amb uns impressionants 9 de 9). Tot i deixar-se alguns punts pel camí, els nostres van ser capaços de pujar a la part més alta del podi.

No cansats amb estar-se tot el matí jugant, tots quatre jugadors van quedar-se a jugar el torneig de ràpides de la tarda i l'Albert i en Javi van quedar primer i tercer respectivament, gràcies, però, a en Josué, qui anava primer amb vuit punts d'avantatge i va marxar abans d'encarar la recta final del torneig.

Dissabte molt entretingut i ple d'escacs que vam poder gaudir els del Guinardó.

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ