Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

escacs@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

47

Pàgines vistes

52

Dades d'ahir

Visitants

175

Pàgines vistes

259

Setmana passada

Visitants

1458

Pàgines vistes

1988

TOTAL

Visitants

335427

Pàgines vistes

550243

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

I Torneig Puzzle Chess Mas Guinardó 2016

26 de Novembre

El 26 de novembre celebrarem el I Torneig PuzzleChess Mas Guinardó, una nova modalitat de competició que proposa afegir el control de temps dels escacs a partides eliminatories de puzzles per tal de passar un matí ple de diversió.

A continuació podeu trobar un video d'un torneig amb el mateix format que es va celebrar a Rúsia per a que podeu fer un tastet del que us espera. Us animem a llegir les bases del torneig i a apuntar-vos per demostrar que sou uns autèntics campions de PuzzleChess.


Bases del torneig Video d'un torneig PuzzleChess a Rúsia

Els puzzles del torneig els proporciona PuzzleMania a qui volem agrair la seva col·laboració.Formulari d'inscripció

 

Nom i cognoms

Localitat

E-Mail

Mòbil

 

Hobby principal

Puzzles

 

Escacs

 

Observacions

IP Origen

Actualitzar

Últimes Notícies

Obertura de l'Espai Social al Mas Guinardó

Divendres, 30 de Setembre de 2016

Des d'ara i fins a final de temporada (si tot va bé), Peona i Peó oferirà als socis que ho desitgin un espai social on els jugadors del Club podran gaudir d'un indret on disputar partides o analitzar-les, si s'escau. Que quan hi podreu anar? Cada divendres, de 18:00 a 21:00 h., i cada dissabte, de 10:00 a 13:00 h. Les sales habilitades són les de la segona planta.

Us hi esperarem cada setmana! No dubteu en venir i gaudir dels escacs.

 

Llegir més notícies

 

Les classes al Club, en perfecte funcionament

Dimarts, 27 de Setembre de 2016

Aviat farà un mes que les classes han començat al Mas Guinardó. Les classes ja estan pràcticament totes tancades i els grups de la temporada 2016-2017 ja s'han establert. De dilluns a dijous, i també dissabte (divendres també tindrem un espai reservat per a vosaltres: explicarem més detalls pròximament), el Club obre portes als alumnes que, tinguin l'edat que tinguin, intenten progressar any rere any. En poc temps, tots aquests alumnes hauran de posar a prova els seus progressos en campionats de tota mena, ja siguin partides al Club, escolars, campionats de Catalunya o oberts internacionals. La temporada ja està en marxa!

Però, compte: s'ha de començar sempre pel principi. Primer hem de saber cordar-nos les sabates. Els "conseptos, mandamientos, puntos fuertes y alfiles malos" ja arribaran...

 

Llegir més notícies

 

Gran èxit al Campionat de Catalunya de ràpides

Diumenge, 25 de Setembre de 2016

Grans resultats pel que fa als interessos del Club en aquest Campionat de Catalunya ràpides, antigament conegut amb el nom de Festa Catalana: l'equip A2 de Peona i Peó va finalitzar en tercera plaça de la classificació general només superat per la Societat Coral Colon de Sabadell Chessy, equip campió, i el Mollet, sots-campió.
L'equip A2, format per en García Ramos, en Povill, en Guillem i en Marc López, va guanyar les tres darreres rondes i es va aconseguir fer un lloc al podi del Campionat. Qui no ho va poder fer, però, va ser l'equip A1, format per en Cuartas, en Josué, l'Ezquerro i en David Ayza. Una derrota a la darrera ronda davant el Tres Peons el va apartar de les primeres posicions (finalment va acabar vuitè).
Per altra banda, l'equip B va finalitzar segon de Segona Divisió. L'equip format pels bessons García Castellote, en Frederic i en Javi Rodríguez van estar especialment inspirats, jugant contra equips realment durs i sempre guanyant els equips a priori inferiors. Gran feina!
I finalment, l'equip C ha acabat en quaranta-vuitena posició, guanyant tres enfrontaments, empatant-ne dos i perdent-ne quatre.

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ