Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

escacs@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

6

Pàgines vistes

6

Dades d'ahir

Visitants

205

Pàgines vistes

284

Setmana passada

Visitants

1558

Pàgines vistes

2039

TOTAL

Visitants

467116

Pàgines vistes

788336

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

XI Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó

Dilluns 3 a divendres 7 de setembre


L'Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó és un campionat d'escacs per nois i noies de 5 a 16 anys. El campionat constarà de duess categories per tal que tothom jugui amb rivals similars al seu nivell, la dels infants i joves més experimentats i la dels infants més novells.

El torneig és realitzarà la primera setmana de Setembre, del dillus 3 al divendres 7 de setembre per la tarda i serà una bona manera, amena i divertida, de retrobar els amics i posar les neurones apunt pel començament del curs escolar i la temporada escaquística.

Al següent enllaç trobareu més informació i un formulari per poder inscriure-vos. Si no podeu venir a jugar totes les rondes us podeu inscriure igualment, només cal que ens aviseu prèviament. L'horari està pensat perque es pugui compatibilitzar el torneig amb els horaris de casal d'estiu.

Infomació i inscripcions al torneig

Campionats d'Espanya d'Edats

3 de juliol

Des de Sant Joan fins a finals de juliol es celebran els Campionats d'Espanya per Edats. Cada setmana de dilluns a dissabte es disputa una categoria, a la que participen diversos jugadors de Peona i Peó.

A continuació podeu trobar un llistat automàtic amb totes les partides i resultats dels jugadors catalans a la última ronda publicada:

Jugadors Catalans SUB-18


Si voleu una informació més detallada podeu accedir als enllaços que trobareu a continuació:

Retransmissió Classificació i rondes CAT

Molta sort i bon joc a tots el jugadors !!!

Ajedrez con Humor

21 d'agost

Últimes Notícies

El Xavier, l'Andrea i la Valentina al Campionat d'Espanya SUB-18

Diumenge, 05 d'Agost de 2018

Ha finalitzat l'última categoria del Campionat d'Espanya d'Edats, la SUB-18. Si tal com hem anat comentant el nivell d'aquest campionat és alt, a aquesta edat ja és gairebé professional amb un bon grapat de titulats internacionals a la banda alta del ranquing. Per Peona i Peó han participat tres escaquistes:

El Xavier Povill Clarós ha lluitat totes les partides però no ha pogut impossar el seu avantatge d'elo a algunes d'elles. Si un rival amb una bona preparació teòrica juga a taules s'han de còrrer riscos per intentar guanyar i a vegades no solament no s'aconsegueix sinò que es perd. No ha pogut acabar com ell volia el seu últim any a aquest campionat però els 5 punts finals no són un mal resultat.

L'Andrea Jausas López, jugadora de primer any, es va mantenir en posicions de podi pràcticament fins l'última ronda, però anar al capdavant implica jugar contra rivals molt forts i a les darreres rondes no va aconseguir els punts per ser-hi. Els 4 punts finals la situan en quarta posició femenina en un torneig que l'Andrea es va prendre molt seriossament.

La Valentina Martos Amiguet, jugadora també de primer any, partia de les posicions baixes del ranking i això va fer que les primeres rondes s'hagés d'enfrontar amb rivals superiors amb el desgast que això suposa. Però si una cosa tenen les nostres peones és la seva resilència i capacitat de lluita i la Valentina ho va demostrar: tres de quatre imbatuda a la segona meitat del campionat. De fet a l'última partida va acceptar unes taules en posició superior per tal de garantir-se els 3.5 punts necessaris per anar al Campionat del Món.

Felicitats a totes tres i fins el setembre.

 

Llegir més notícies

 

L'Anaïs i la Laura al Campionat d'Espanya SUB-16

Diumenge, 29 de Juliol de 2018

La categoria SUB-16 del Campionat d'Espanya ha comptat amb dues peones de luxe per part de Peona i Peó: l'Anaïs i la Laura.

L'Anaïs García Ramos partia de la posició 73 del ranking, una mica per sobre de mitja taula dels 152 escaquistes que hi participaven. Ha fet un bon campionat i va arribar a l'última partida formant part d'un grup de 6 o 7 jugadores amb opció a podi. Per entrar-hi calia el punt sencer de l'ultima ronda i l'Anaïs, amb l'esperit d'una campiona s'ho va jugar tot per tal d'aconseguir-ho. No va poder ser però els 4.5 punts aconseguits són un bon resultat.

La Laura Povill Clarós no va tenir el seu campionat. Va començar bé, però a partir de la tercera ronda va encadenar derrota rere derrota fins un total de cinc. De vegades les coses no surten i cal apretar les dents i continuar lluitant i la Laura ho va fer. Finalment va aconseguir trencar la mala ratxa i ha acabat el campionat amb 3.5 punts.

Felicitats a totes dues i fins al setembre.

 

Llegir més notícies

 

El Nicolás i la Catriona al Campionat d'Espanya SUB-14

Dissabte, 21 de Juliol de 2018

Al Campionat d'Espanya d'edats una nova categoria acaba, la SUB-14, on cada cop el nivell és més alt. Per Peona i Peó han participat dos escaquistes.

El Nicolás Jiménez Muñoz ha fet una primera meitat impressionant, sumant 4.5 punts en 5 partides que l'han dut a posicions capdavanteres de la classificació. A partir d'aquí ha hagut de jugar contra els jugadors top del campionat i a les últimes quatre partides només ha pogut sumar dues taules. En total 5.5 punts que tenen molt més valor tenint en compte que és el seu primer any a la categoria.

La Catriona Dartmann Aubanell ha tingut la pitjor de les sorts. Va perdre la primera partida i va encadenar quatre rivals que han tingut una performance final 300 punts superior al seu nivell d'elo. Ha fet 3.5 punts que no fan justícia al seu nivell real. Fruït del seu bon resultat de l'any passat, a finals d'agost participarà a l'Europeu a Riga. Estarem atents per informar-vos.

Felicitats a tos dos.

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ