Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

comunicacio@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Publicitat

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

139

Pàgines vistes

165

Dades d'ahir

Visitants

762

Pàgines vistes

876

Setmana passada

Visitants

2785

Pàgines vistes

3380

TOTAL

Visitants

881183

Pàgines vistes

1358519

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

XIV Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó

Dijous 1 a dissabte 3 de setembre

L'Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó és un campionat d'escacs per nois i noies de fins a 18 anys. El campionat constarà de dues categories per tal que tothom jugui amb rivals similars al seu nivell, la dels infants i joves més experimentats i la dels infants més novells.

El torneig és realitzarà a principis de setembre, del dijous 1 al dissabte 3 de setembre i serà una bona manera, amena i divertida, de retrobar els amics i posar les neurones apunt pel començament del curs escolar i la temporada escaquística.

Al següent enllaç trobareu més informació i com inscriure-vos. Si no podeu venir a jugar totes les rondes us podeu inscriure igualment, només cal que ens aviseu prèviament.

Infomació i inscripcions al torneig

Ajedrez con Humor

03 de d'octubre

Últimes Notícies

Podis esperançadors a la Minicopa

Dissabte, 01 de D'octubre de 2022

Una novetat d'aquest any en els campionats d'edats ha estat l'aparició de la Minicopa, un torneig per equips de la província de Barcelona. Peona i Peó ha anat amb un equip de cada categoria, i ha aconseguit 2 ors, 1 plata i 1 bronze.

Peona i Peó S10 i S14 són els que han aconseguit la primera posició. Els S10 han tingut un torneig plàcid, i gran part d'aquest èxit és que els 4 jugadors més fort han pogut jugar totes les partides. Es nota quan tens tota la plantilla al complet, per això es molt important marcar al calendari aquest tipus de competicions i reservar aquests dies. Els S14 tenien baixes, però això no ha estat cap impediment per aconseguir el primer premi. Comptàvem amb dos primers taulers molt professionals, curtits en mil batalles i amb un gran sentit de la responsabilitat. No han fallat, i això ha fet que els taulers de darrere vagin més tranquils i també hagin fet els seus punts.

Peona i Peó S20 tenia la difícil missió de superar Llinars, i han estat a punt! Però al final, han hagut de conformar-se amb la 2a posició, però que no es desanimin, perquè d'aquí un mes hi pot haver revenja!

Peona i Peó S16 ha aconseguit una molt meritòria medalla de bronze, ja que tenien la baixa d'un jugador molt fort, el "Ribery", que ha estat substituït per Marc Arellan, un jugador sense por de res i una parsimònia i tranquil·litat úniques. Gran torneig de Víctor Pardina al 1r tauler, que el converteixen en un jugador imprescindible per la Final de Catalunya de Lloret.

Aquests podis donen molta esperança pel Campionat de Catalunya, quan tinguem tots els reforços serà molt difícil que cap club ens pari! Tenim un mes per preparar aquesta trepidant competició.

 

Llegir més notícies

 

Bronze de l'Equip E a la Final de Copa

Diumenge, 25 de De Setembre de 2022

La província de Lleida era l'encarregada d'organitzar la fase final de la Copa Catalana. Aquesta vegada Peona i Peó portava 3 equips classificats, i la logística per portar a tots els jugadors va ser impecable.

Bon torneig de l'equip A, que va donar guerra en tots els matxos i va demostrar que un equip d'amics por ser és fort que un equip de MIs. L'equip C va fer un bon torneig, però als seus jugadors se'ls van escapar moltes partides guanyadíssimes i aquests punts es van trobar a faltar al final. L'equip E va començar fluix, però mica en mica va anar posant-se a to. Al final va aconseguir l'únic podi del club, una meritòria medalla de bronze.

Amb això es tanca una bona temporada de per equips, on els jugadors han pogut progressar molt i s'ha recuperat la pinya entre els jugadors del club i les grans expedicions que reforcen els vincles. Ja s'ha parlat de portar un equip o dos al campionat d'Espanya del 2023.

 

Llegir més notícies

 

La Cantera puja amb força

Dissabte, 17 de De Setembre de 2022

Aquest 17 de setembre s'ha celebrat el 2n Obert Clàssic sub-1800 FIDE Espluguenc, i han participat dos jugadors sub10 del club, l'Ian Pérez i en Joan Villa.

El seu rendiment en el torneig ha estat excel·lent, han quedat 5è i 6è de la general i s'han endut el premi de tram. Tots dos jugadors han demostrat estar en un gran estat de forma.

La temporada 2022-23 va donar com a arrencada al Torneig Torxa, i avui s'ha demostrat que promet molt. Els nostres jugadors i jugadores ho donaran tot per aconseguir molts èxits!

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ