Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

escacs@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

14

Pàgines vistes

14

Dades d'ahir

Visitants

172

Pàgines vistes

327

Setmana passada

Visitants

1003

Pàgines vistes

1613

TOTAL

Visitants

325969

Pàgines vistes

532525

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

Campionat d'Espanya d'Edats 2016

28 de juny

Des de Sant Joan fins a finals de juliol s'estan celebrant els Campionats d'Espanya per Edats. Cada setmana de dilluns a dissabte es disputa una categoria, a la que participen diversos jugadors de Peona i Peó.

A continuació podeu trobar un llistat automàtic amb totes les partides i resultats dels jugadors catalans a la última ronda publicada:

Jugadors Catalans SUB-18


Si voleu una informació més detallada podeu accedir als enllaços que trobareu a continuació:

Retransmissió Classificació i rondes CAT

Molta sort i bon joc a tots el jugadors !!!

IX Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó

5 al 9 de setembre

Del 5 al 9 de setembre d'enguany es celebrarà la IX edició de l'Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó.

Com a principal novetat d'aquest any i amb la finalitat de fer més fàcil la participació, el torneig es disputarà de dilluns 5 a divendres 9, i dimarts i dijous es jugaran dues rondes però sempre per la tarda.

Informació del torneigSet05

IX Obert Estiu Escacs Base Guinardó

Peona Peó

Mas Guinardó

Del 5 al 9 de setembre

Detalls del torneig

Últimes Notícies

Frederic: "Guanyarem el Campionat Nacional".

Diumenge, 14 d'Agost de 2016

Després d'una exitosa expedició a la Pobla de Lillet, campionat on els MFs Marc Capellades i Ferran Cervelló van aconseguir una quarta i cinquena posició respectivament (i en Carles Moya la seva segona Norma de Mestre Català), en Frederic prepara una nova expedició, en aquesta ocasió a Linares, en motiu del Campionat d'Espanya per equips. Peona i Peó presentarà un equip (MF Ferran Cervelló, MF Marc Capellades, Frederic Corrigüelas, Víctor Collell i Jofre Custodio) que competirà a la Segona Divisió Espanyola.

"Cada dia, abans d'anar a dormir, m'imagino que estem disputant el matx decisiu del Campionat Nacional", ha declarat en Frederic, Capità de l'equip. "El nostre objectiu és guanyar el Campionat Nacional. Som molt bons!".

El Campionat començarà el proper dimarts dia 16 d'agost. Seguirem informant dels resultats de l'equip des de Linares.

 

Llegir més notícies

 

Continua la bona ratxa a la Pobla

Diumenge, 07 d'Agost de 2016

Segueix la gran actuació dels jugadors de Peona i Peó a la Pobla de Lillet. Aquesta vegada, el resultat més destacat l'ha aconseguit el MF Marc Capellades fent taules amb el líder del torneig, el GM Karen Movsziszian. Amb aquest resultat, tant en Marc com el MF Ferran Cervelló, que ha guanyat, se situen a un punt del GM armeni.

El derbi de la jornada l'han protagonitzat en Carles Moya i el MC Xavier Povill, que han empatat en una partida molt renyida. Tots dos jugadors sumen quatre punts després de sis rondes.

Un altre gran resultat a destacar són les taules d'en Víctor Collell amb el MF colombià Jorge Rentería, i suma tres punts i mig. Ha arribat a tenir una posició amb clar avantatge, però no ha arribat a materialitzar-lo.

L'Adrià Pérez segueix en bona forma; avui ha guanyat una partida que se li havia complicat al mig joc. També té quatre punts.

Al Grup B, en Roger Cervelló lidera el torneig amb cinc punts i mig, seguit a un punt de distància per la Laura Povill, que també està fent un torneig impecable.

En Dani Codina suma quatre punts, i en Jofre Custodio tres i mig, avui empatant una partida contra el vigent campió del Grup B.

Cal dir també que Peona i Peó és en aquests moments líder del Campionat per equips del torneig. I des de la Pobla desitgem molta sort a aquells jugadors del Club que estan disputant l'Obert Internacional de Badalona.

 

Llegir més notícies

 

Roda de premsa a la Pobla

Divendres, 05 d'Agost de 2016

La premsa torna a collar el Frederic; aquest cop a la Pobla. Ja fa uns anys, quan els fitxatges georgians no arribaven, el Frederic ja va ser assetjat pels mitjans de comunicació. Aquesta vegada, una estrepitosa mala ratxa de resultats han fet que torni a parlar en roda de premsa.

"No estic fent un torneig tan dolent", ha declarat. "Considero les taules un bon resultat. Les taules són un resultat que m'agrada".

Tot i aquesta mala ratxa del capità i moltes vegades delegat del Club, la resta de l'expedició està fent un torneig admirable:

En Ferran persegueix el líder, el GM Karen Movsziszian, amb tres punts i mig després de quatre rondes. Demà tots dos jugadors s'enfrontaran a la taula 1 del torneig.

El MC Xavier Povill, el MF Marc Capellades i el posseïdor d'una norma de MC Carles Moya porten tres de quatre. Ara mateix se situen entre els set primers classificats.

Molt bé també l'Adrià Pérez i en Víctor Collell amb dos i mig de quatre, el primer empatant amb el MI Joan Mellado i el segon empatant amb el MC Miquel Fabre.

Pel que fa al Grup B tenim en Roger Cervelló amb tres punts i mig de quatre, compartint el liderat amb Joel Iglesias, rival al qual s'hi enfrontarà demà. En Jofre Custodio, la Laura Povill i en Daniel Codina sumen tres punts.

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ