Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

comunicacio@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

11

Pàgines vistes

11

Dades d'ahir

Visitants

126

Pàgines vistes

187

Setmana passada

Visitants

928

Pàgines vistes

1194

TOTAL

Visitants

996712

Pàgines vistes

1518858

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

Horari de classes de Peona i Peó

Estem oberts de dilluns a dijous de 17:30 a 21:00

De principis de setembre fins a finals de juny el club obre a les tardes per fer classes. Hi ha diverses franges horàries segons grup i nivell. Els divendres de 18:00 a 20:30 es fa l'Espai Social, on la gent pot quedar per fer partides amistoses.

Franja 1 de classe: de 17:30 a 18:30

Franja 2 de classe: de 18:30 a 20:00

Franja 3 de classe: de 20:00 a 21:30

Si voleu més informació podeu enviar un correu electrònic a comunicacio@peonaipeo.com



XVI Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó

De dilluns 2 a dimecres 4 de setembre

L'Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó és un campionat d'escacs per nois i noies de fins a 18 anys. El campionat constarà de dues categories per tal que tothom jugui amb rivals similars al seu nivell, la dels infants i joves més experimentats i la dels infants més novells.

El torneig és realitzarà a principis de setembre, del dilluns 2 al dimecres 4 de setembre i serà una bona manera, amena i divertida, de retrobar els amics i posar les neurones apunt pel començament del curs escolar i la temporada escaquística.

Al següent enllaç trobareu més informació i com inscriure-vos. Si no podeu venir a jugar totes les rondes us podeu inscriure igualment, només cal que ens aviseu prèviament.

Informació i inscripcions al torneig

Mor en Pep Melendres

Dilluns 19 de juny de 2023

Lamentem comunicar-vos la trista notícia de la defunció ahir dilluns 19 de juny del nostre president, mestre, company i amic Pep Melendres.

Us mantindrem informades dels actes de comiat que es duran a terme a nivell d'entitat.

Una estona amb ell sempre era una lliçó de vida més. Descansa en pau, amic!



Últimes Notícies

Homenatge al Pep

Dimecres, 26 de De Juny de 2024


Dissabte 1 de Juny va tenir lloc a l'Escola del Mar un homenatge al Pep Melendres; organitzat pel CE Peona i Peó.

Ara fa just un any ens va deixar el nostre amic, president i fundador. Vem organitzat un acte amb diverses activitats com un torneig de ràpides, exposicions d'articles i fotografies, classe magistral del Jaime, projeccions de videos, entrega d'un record per la familia i un seguit de paraules en record del Pep.

Entre la nombrosa assistència cal destacar la família més propera, varis/es socis/es de Peona i Peó, altres coneguts del món dels escacs, així com amics/gues del barri, el Mas Guinardó, o de la mateixa Escola del Mar.

L'acte va resultar molt emotiu, i un clar reflexe de la positiva emprenta que ens va deixar el Pep.

 

Llegir més notícies

 

ÈXIT DE PEONA I PEÓ AL TERRITORIAL

Dimarts, 05 de De Desembre de 2023

Ferran Cervelló i Sergio Villa campions territorials de Barcelona

Aquest any Peona i Peó va tenir 10 jugadors jugant els campionats territorials, 5 jugadors al Grup A de Barcelona, 4 jugadors al Grup B del Barcelonès i 1 jugador al Territorial de Tarragona.

Al Grup A de Barcelona, Ferran Cervelló signa un espectacular torneig guanyant el territorial de Barcelona amb 7 punts de 8. De fet, el número 1 del club va guanyar les 7 primers rondes a jugadors com el FM Adrian Jimenez, FM Dani Salinas, MI Arturo Vidarte i MI Julio Hernando adjudicant-se el fort torneig amb una ronda d’antelació. A la darrera ronda, el Ferran va seguir amb les mateixes ànsies de victòria però va acabar perdent amb el MI Perpinyà. Xavier Povill, Marc Capellades i Nico Jimenez van fer 4,5 comprovant la duresa de la competició. L’Elm Catalan també va fer 4,5 realitzant una actuació molt meritòria pujant 70 punts d’elo FIDE i amb resultats impressionants com les taules amb el MI Perpinyà i la victòria enfront el Mestre Català Ramon Serrahima.

Al Grup B vam tenir la família Villa i l’Enric disputant el torneig al Tres Peons. Sergio Villa va guanyar el torneig que va estar dominant el torneig de principi a fi i que tot i que la derrota a la sisena ronda, va seguir liderant i va ser suficient amb unes taules a l’última ronda per guanyar el torneig. Com a curiositat, podem esmentar que el Sergio va guanyar al seu fill Roger a la tercera ronda. El Roger va fer una actuació molt bona també fent 5 punts de 6 només fent una derrota perquè va haver de demanar dos byes. A la penúltima ronda es va imposar, en un duel fratricida, al Joan. El Joan Villa va fer un excel·lent torneig que segueix mostrant el seu molt bon moment de forma quedant 18è de la classificació essent el 48è del rànquing inicial. L’Enric va fer una bona actuació quedant-se a un punt del líder i quedant 6è de classificació final.

L’Ian Perez també ens va representar al Grup A del Territorial de Tarragona fent 4 punts de 7 possibles, a destacar la seva victòria davant el Mestre Català Fernandez Muixi.

Excel·lent torneig per part dels nostres jugadors que han fet un molt bon entrenament per la lliga que ja s’acosta.

 

Llegir més notícies

 

FASES PRÈVIES DE BARCELONA SUB-16 i SUB-18

Dilluns, 04 de De Desembre de 2023

Elm, campió sub 18 i Ani campiona sub 16

Aquest any ha canviat la organització de les fases prèvies i Peona i Peó ha enviat una delegació de 5 jugadors formada per l’Elm, l’Apinyan, el Barrufet, l’Ani i l’Iu,

Elm Catalan ha aconseguit guanyar la fase prèvia sub18 amb 5 punts de 6. Malgrat la seva derrota a la 4a ronda, va mantenir la sang freda per seguir competint i els altres rivals també van cedir un punt i va acabar enduent-se la fase prèvia. Moltes felicitats i a tope per Benidorm.

L’Ani va fer un excel·lent torneig acabant primera noia amb 4 de 6, les dues derrotes amb dos jugadors molt superiors on l’Ani va plantar cara, Moltes felicitats i a seguir així!

Mark Apinyan i Barrufet van fer 3 punts i l’Iu va fer 2 punts, tornejos molt importants i útils per a la seva progressió.

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ