Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

comunicacio@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

346

Pàgines vistes

379

Dades d'ahir

Visitants

176

Pàgines vistes

242

Setmana passada

Visitants

1551

Pàgines vistes

1791

TOTAL

Visitants

954682

Pàgines vistes

1459952

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

XV Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó

Divendres 1 a diumenge 3 de setembre

L'Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó és un campionat d'escacs per nois i noies de fins a 18 anys. El campionat constarà de dues categories per tal que tothom jugui amb rivals similars al seu nivell, la dels infants i joves més experimentats i la dels infants més novells.

El torneig és realitzarà a principis de setembre, del divendres 1 al diumenge 3 de setembre i serà una bona manera, amena i divertida, de retrobar els amics i posar les neurones apunt pel començament del curs escolar i la temporada escaquística.

Al següent enllaç trobareu més informació i com inscriure-vos. Si no podeu venir a jugar totes les rondes us podeu inscriure igualment, només cal que ens aviseu prèviament.

Infomació i inscripcions al torneig

Mor en Pep Melendres

Dilluns 19 de juny de 2023

Lamentem comunicar-vos la trista notícia de la defunció ahir dilluns 19 de juny del nostre president, mestre, company i amic Pep Melendres.

Us mantindrem informades dels actes de comiat que es duran a terme a nivell d'entitat.

Una estona amb ell sempre era una lliçó de vida més. Descansa en pau, amic!Últimes Notícies

2 ors, 1 plata i 1 bronze al campionat de Catalunya per equips d'edats

Diumenge, 15 de D'octubre de 2023

Aquest any van tornar a ser 3 dies de torneig i com cada any, Peona i Peó va portar una àmplia expedició. Vam portar 7 equips i un total de 32 jugadors i jugadores comptant els jugadors dels equips de Peona i Peó i els mixtes.

A la categoria sub-8 l'equip format per l'Adam, el Pau i l'Elisa, els últims alumnes que va tenir el Pep, partien de 4ts del rànquing inicial i van realitzar un excel·lent torneig aconseguint una més que meritòria medalla de plata que ens fa estar orgullosos a tot el club i de ben segur que el Pep estaria orgullós.

A la categoria sub-10 vam tenir el Joaquim i la Sabela jugant a l'equip mixt i ha servit per obtenir experiència en tornejos de Catalunya, l'equip que partia de 10è del rànquing va aconseguir una molt bona sisena plaça.

A la categoria sub-12, es van tenir baixes importants però tot i així l'equip va demostrar un impressionant nivell lluitant pel podi fins a l'última partida. Cal esmentar l'excel·lent torneig del Joan Villa, sub-10 i que va jugar de primer tauler en una categoria superior i va aconseguir ni més ni menys que 5 punts i mig de 6.

A la categoria sub-14 es va aconseguir l'or amb l'equip format pel Biel Torrent, el Marc Arellan, el Luka Berishvili i l'Ani Vardanyan, que va fer un ple de punts i va guanyar el millor 4t tauler. Els jugadors van mostrar una solidesa que els va portar a aconseguir 6 victòries en 6 matxos. A més a més, el sub14 B va fer un molt bon torneig acabant a mitja taula amb l'excel·lent torneig del David Pop, que va quedar millor tercer tauler amb 5,5 de 6.

A la categoria sub-16 l'equip estava format per dos jugadors sub-16 i dos jugadors sub-14 i es va acabar a la mateixa posició que el rànquing inicial aconseguint experiència i adquirint nous coneixements de cara als propers tornejos. L'equip va estar molt ben cohesionat i van plantar cara en tots els matxos, quedant només dos punts del podi.

A la categoria sub-18 un equip fort format pel Nico, l'Ernest i l'Elm van estar lluitant per entrar a la final fins a la darrera ronda de la lligueta però no es va aconseguir per la dura derrota contra l'Olot. A la final pel tercer lloc es van jugar uns excel·lents finals contra l'Amposta aconseguint la medalla de bronze.

A la categoria sub-20 es va revalidar la medalla d'or que s'havia aconseguit l'any passat. L'equip format pel Pardina, la Laura, el Gabri i el David Alonso va guanyar la primera fase i es va imposar clarament a les semifinals i a la final. La Laura i el Gabri han aconseguit acomiadar-se dels per edats amb una medalla d'or i un fantàstic torneig.

Animem a jugadores i jugadors a continuar participant en els per equips, ja que augmenten la cohesió i recollim els fruits de tantes hores d'entrenament i esforç que dediquem als escacs.

 

Llegir més notícies

 

XXXII Obert de La Pobla de Lillet

Dissabte, 12 de D'agost de 2023

Un any més s'ha disputat del 2 al 10 d'agost el tradicional Obert de La Pobla de Lillet, cada vegada més fort i més ple de participació. Peona i Peó ha portat novament una nombrosa expedició.

Grup A
Xavier Povill i Ferran Cervelló han estat els jugadors del club més destacats, amb 6 punts, quedant 6è i 7è de la general, respectivament. No massa lluny d'ells ha quedat, amb 5 punts, el brillant Adrià Pérez, que per motius laborals ha hagut de ugar una ronda menys. Gran torneig també de Roger Cervelló, que ha jugat per la part de dalt durant tot el torneig, però dues derrotes seguides a les últimes rondes l'han fet quedar-se amb 4,5.

Grup B
Curiosament ha faltat molta gent clàssica en aquest grup, només la Caterina hi ha participat com a representant del club. Ha fet uns força correctes 4 punts, que no han estat suficients per aconseguir premi de tram, però tot arribarà.

Esperem poder gaudir d'aquest gran campionat durant molts anys!

 

Llegir més notícies

 

Resum de la participació de Peona i Peó als Campionats d'Espanya d'Edats

Dimecres, 09 de D'agost de 2023

Aquest juliol s'ha jugat una edició més dels Campionats d'Espanya d'Edats, i el club ha tingut força representació. Repassem les categories:

Sots-8
Adam Khouya i Pau Riera han estat els jugadors que han participat a la categoria sots-8. Ha estat la seva primera experiència en un Campionat d'Espanya i han aconseguit 3,5 punts cadascú.

Sots-10
Joan Villa ha fet un torneig formidable, que ha començat dominant amb 5 victòries seguides. A les úlimes rondes ha plantat cara als millors jugadors del país i ha acabat amb 5,5 punts.

Sots-12
Arnau Delgadillo ha defensat es colors en aquesta categoria. El nivell d'aquesta categoria ha estat força superior al d'altres anys i ha aconseguit 4 punts.

Sots-16
Nico Aleksanyan ha estat una vegada més un clàssic als Campionats d'Espanya. A mesura que assen els anys es nota com el nivell dels rivals augmenta d'una manera vertiginosa. De fet, alguns dels jugadors sots-16 han superat també als jugadors sots-18. El Nico ha fet 4,5 punts.

Sots-18
Aquí tenim l'expedició més nombrosa d'aquest any: Nico Jiménez, amb 6 punts; Ernest Juncosa, amb 5; Elm Catalan, amb 4,5 i Claudia Botías amb 3,5. Tots quatre han fet molta pinya i han tancat una etapa que van començar de ben petits. Han viscut molts campionats per edats i s'han anat fent gran junts. Però ara comença una nova etapa, amb més tornejos, més diversió i noves amistats.

Continuarem treballant per enviar més expedicions als Campionats d'Espanya, l'any que ve esperem poder enviar més gent i poder enfrontar-nos als millors jugadors i aprendre molt en aquesta gran experiència.

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ