Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

escacs@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

18

Pàgines vistes

18

Dades d'ahir

Visitants

179

Pàgines vistes

353

Setmana passada

Visitants

1046

Pàgines vistes

1918

TOTAL

Visitants

331355

Pàgines vistes

544102

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

Campionat d'Espanya d'Edats 2016

28 de juny

Des de Sant Joan fins a finals de juliol s'estan celebrant els Campionats d'Espanya per Edats. Cada setmana de dilluns a dissabte es disputa una categoria, a la que participen diversos jugadors de Peona i Peó.

A continuació podeu trobar un llistat automàtic amb totes les partides i resultats dels jugadors catalans a la última ronda publicada:

Jugadors Catalans SUB-18


Si voleu una informació més detallada podeu accedir als enllaços que trobareu a continuació:

Retransmissió Classificació i rondes CAT

Molta sort i bon joc a tots el jugadors !!!

IX Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó

5 al 9 de setembre

Del 5 al 9 de setembre d'enguany es celebrarà la IX edició de l'Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó.

Com a principal novetat d'aquest any i amb la finalitat de fer més fàcil la participació, el torneig es disputarà de dilluns 5 a divendres 9, i dimarts i dijous es jugaran dues rondes però sempre per la tarda.

Informació del torneigÚltimes Notícies

Obertura de l'Espai Social al Mas Guinardó

Divendres, 30 de Setembre de 2016

Des d'ara i fins a final de temporada (si tot va bé), Peona i Peó oferirà als socis que ho desitgin un espai social on els jugadors del Club podran gaudir d'un indret on disputar partides o analitzar-les, si s'escau. Que quan hi podreu anar? Cada divendres, de 18:00 a 21:00 h., i cada dissabte, de 10:00 a 13:00 h. Les sales habilitades són les de la segona planta.

Us hi esperarem cada setmana! No dubteu en venir i gaudir dels escacs.

 

Llegir més notícies

 

Les classes al Club, en perfecte funcionament

Dimarts, 27 de Setembre de 2016

Aviat farà un mes que les classes han començat al Mas Guinardó. Les classes ja estan pràcticament totes tancades i els grups de la temporada 2016-2017 ja s'han establert. De dilluns a dijous, i també dissabte (divendres també tindrem un espai reservat per a vosaltres: explicarem més detalls pròximament), el Club obre portes als alumnes que, tinguin l'edat que tinguin, intenten progressar any rere any. En poc temps, tots aquests alumnes hauran de posar a prova els seus progressos en campionats de tota mena, ja siguin partides al Club, escolars, campionats de Catalunya o oberts internacionals. La temporada ja està en marxa!

Però, compte: s'ha de començar sempre pel principi. Primer hem de saber cordar-nos les sabates. Els "conseptos, mandamientos, puntos fuertes y alfiles malos" ja arribaran...

 

Llegir més notícies

 

Gran èxit al Campionat de Catalunya de ràpides

Diumenge, 25 de Setembre de 2016

Grans resultats pel que fa als interessos del Club en aquest Campionat de Catalunya ràpides, antigament conegut amb el nom de Festa Catalana: l'equip A2 de Peona i Peó va finalitzar en tercera plaça de la classificació general només superat per la Societat Coral Colon de Sabadell Chessy, equip campió, i el Mollet, sots-campió.
L'equip A2, format per en García Ramos, en Povill, en Guillem i en Marc López, va guanyar les tres darreres rondes i es va aconseguir fer un lloc al podi del Campionat. Qui no ho va poder fer, però, va ser l'equip A1, format per en Cuartas, en Josué, l'Ezquerro i en David Ayza. Una derrota a la darrera ronda davant el Tres Peons el va apartar de les primeres posicions (finalment va acabar vuitè).
Per altra banda, l'equip B va finalitzar segon de Segona Divisió. L'equip format pels bessons García Castellote, en Frederic i en Javi Rodríguez van estar especialment inspirats, jugant contra equips realment durs i sempre guanyant els equips a priori inferiors. Gran feina!
I finalment, l'equip C ha acabat en quaranta-vuitena posició, guanyant tres enfrontaments, empatant-ne dos i perdent-ne quatre.

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ