Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

escacs@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

302

Pàgines vistes

351

Dades d'ahir

Visitants

370

Pàgines vistes

495

Setmana passada

Visitants

2634

Pàgines vistes

3668

TOTAL

Visitants

488567

Pàgines vistes

819713

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

VIII Obert de Nadal del Guinardó

27 de desembre

Ja és aquí el Torneig de Nadal del Guinardó amb algunes novetats per tal de fer-lo més accessible per tothom. Pel que fa a la inscripció hem abaixat els preus, hem incrementat el descompte per pagament anticipat (que podeu fer mitjançant transferència o com un ingrés anònim per tal d'evitar comissions si ens envieu un mail per informar-nos) i hem afegit un descompte per veternas que fins ara haviem passat per alt. D'aquesta manera participar al torneig pot sortir-vos 8 € més barat que l'any passat.

Pel que fa als premis hem afegit un nou de 100 € pel millor sots-18 del grup A. Qualsevol jove pot optar a aquest premi ja que s'atorga una bonificació en funció de la seva edat. Així que joves, consulteu les bases, deixeu el B per la gent gran i lluiteu pel vostre regal de Nadal.Com cada any la seu del torneig sera el Mas Guinardó. Al següent enllaç trobareu tota la informació sobre el torneig així com un formulari d'inscripció per si voleu realitzar-la via web.

Infomació i inscripcions al torneig
Us hi esperem.

Ajedrez con Humor

16 de novembre

Últimes Notícies

I Trobada Femenina Frederica Montseny

Dimecres, 14 de Novembre de 2018

A banda de l'Actiu Femení Pepita Ferrer, aquest 25 de novembre organitzem la I Trobada Femenina Amistosa Frederica Montseny, en record de la gran lluitadora pels drets socials i de les dones que va viure bona part de la seva vida al barri del Guinardó.

Una activitat per a nenes, noies i dones que vulguin compartir una bona estona davant del tauler. Totes les mares, àvies, cosines o filles de jugadores i jugadors sereu molt ben rebudes!

Si no sabeu jugar, no patiu, que us n'ensenyarem!

La trobada començarà a les 10:30 h. i es durà a terme a la seu del club, al Mas Guinardó.

El preu d'inscripció serà de dos euros, a excepció de les sòcies i alumnes de Peona i Peó.

Important! Per tal que pugueu jugar, és necessari que ompliu el formulari d'inscripció. Us l'enllaçem a continuació:

Formulari d'inscripció

Si no podeu disputar el Memorial Pepita Ferrer, és ideal que vingueu. Recordeu que tindran premi les primeres classificades en categoria sub-16, sub-14, sub-12, sub-10 i sub-08, a banda del millor equip de la competició.

Us esperem a totes dissabte!

 

Llegir més notícies

 

VII Campionat Actiu Femení Pepita Ferrer

Dilluns, 12 de Novembre de 2018

Per tal de posar el nostre granet de sorra en la lluita per erradicar la violència envers les dones, el Club d'Escacs Peona i Peó organitza el VII Campionat Actiu Femení Pepita Ferrer. Enguany, l'actiu femení que hem organitzat els darrers 7 anys ha canviat de nom per homenatjar una de les pioneres dels escacs catalans femenins; la Pepita Ferrer.

El torneig es durà a terme al Mas Guinardó el proper 25 de novembre. Les partides començaran a les 10:00 h.

Serà un suís a 7 rondes (sempre i quan la inscripció ho permeti) amb 10 minuts per jugadora 2 segons d'increment per jugada efectuada.

10 euros d'inscripció, 5 per a les sòcies de Peona i Peó, diners que s'abonaran a l'inici del campionat.

100 euros de premi a la primera classificada, 60 a la segona i 40 a la tercera. Premi per categories (sub-18, sub-16, sub-14, sub-12, sub-10 i sub-08) i al millor equip.

Per tal de disputar el campionat, cal que us inscriviu al següent enllaç: II Actiu Femení Pepita Ferrer

Us animem a totes a participar!

 

Llegir més notícies

 

Xerrada sobre prevenció d'abusos sexuals

Dimarts, 06 de Novembre de 2018

Amb l'objectiu d'oferir estratègies per a la prevenció i sensibilització dels abusos sexuals a infants i adolescents, Peona i Peó convida totes les famílies a la xerrada a càrrec de la Fundació Vicki Bernadet el proper dissabte 17 de novembre a les 12.00 hores al Mas Guinardó.

L'activitat costa 3 € pel públic general, els quals s'abonaran a l'entrada.

És totalment gratuïta pels socis i alumnes del Club d'Escacs Peona i Peó.

Hi haurà un racó de joc i d'iniciació als escacs per tal d'acollir els vostres infants mentres assistiu a la xerrada.

Us recordem que cal inscripció prèvia per tal que pugueu assistir a la xerrada. Per accedir al formulari d'inscripció, poseu-vos en contacte amb el Club mitjançant els diferents canals de comunicació que us oferim (mail, xarxes socials).

Per saber més de la Fundació Vicki Bernadet (Referent en Prenvenció d'Abusos Sexuals i Medalla d’or de la Cituat de Barcelona) i la seva feina, us convidem a visitar el seu web: https://www.fbernadet.org/

Us hi esperem!

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ