Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

comunicacio@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Publicitat

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

295

Pàgines vistes

500

Dades d'ahir

Visitants

312

Pàgines vistes

429

Setmana passada

Visitants

2179

Pàgines vistes

2898

TOTAL

Visitants

863767

Pàgines vistes

1335212

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

XIV Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó

Dijous 1 a dissabte 3 de setembre

L'Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó és un campionat d'escacs per nois i noies de fins a 18 anys. El campionat constarà de dues categories per tal que tothom jugui amb rivals similars al seu nivell, la dels infants i joves més experimentats i la dels infants més novells.

El torneig és realitzarà a principis de setembre, del dijous 1 al dissabte 3 de setembre i serà una bona manera, amena i divertida, de retrobar els amics i posar les neurones apunt pel començament del curs escolar i la temporada escaquística.

Al següent enllaç trobareu més informació i com inscriure-vos. Si no podeu venir a jugar totes les rondes us podeu inscriure igualment, només cal que ens aviseu prèviament.

Infomació i inscripcions al torneig

Ajedrez con Humor

09 de d'agost

Últimes Notícies

Frede did it again

Dissabte, 06 de D'agost de 2022

Després d'unes negociacions molt dures, el Frede ho ha tornat a fer: ha fitxat a la Sara!! Es van conèixer a La Pobla i allà s'han retrobat. La Sara ha començat aquesta ronda 5 el torneig de La Pobla de Lillet i ha guanyat la seva primera partida!

Aquesta 5a ronda ha estat marcada per la punxada del Pérez, que estava imbatut, i la recuperació dels germans Cervelló, el Xavi Marzo i el Carles Moya. Al grup B, l'Elm ens torna a recordar el que va aconseguir bronze l'any passat i ha aconseguit guanyar un final amb molta tècnica per tornar a acostar-se a les posicions capdavanteres.

Ha passat l'equador del torneig i tot està per decidir. Les sensacions són molt bones, i els jugadors estan entrenant molt durament i això es nota en el cansament. Però estan molt ben entrenats a aguantar situacions extremes i podran resistir les rondes finals.

 

Llegir més notícies

 

Dues primeres rondes a La Pobla

Dijous, 04 de D'agost de 2022

Primeres rondes i primeres nits! La Pobla de Lillet torna a viure els seus millors moments de l'any amb els jugadors de Peona i Peó disfrutant de grans nits al pub i al camp de futbol.

De moment bon inici del Ferran, que ha tornat d'Irlanda amb intenció de pujar a Divisió d'Honor. També bon començament del Pérez, que ha demostrat que no li ha afectat que se li escapés el torneig d'Amposta, continua intractable i impossible de derrotar. Més discret ha estat l'inici del Frederic, que després de perdre el primer dia en menys d'una hora triplicant peons ha hagut de contractar una nova preparadora, que ha estat el revulsiu que necessitava: victòria contundent a la ronda 2.

Al grup B bon inici de la Claudia, amb una victòria a la primera ronda després d'una exquisita combinació per guanyar peça i una derrota a la ronda 2 que eren taules, però era difícil veure la jugada salvadora. El Seguí, que segueix en dures negociacions per tornar a Peona i Peó, porta 2 de 2 i ha celebrat les dues victòries assenyalant cap el Guinardó. Casualitat?

Seguirem informant de la marxa de la competició, de moment tot el club està disfrutant i aprenent molt. Com podem apreciar a la foto, la preparació i l'estudi són claus per aconseguir el màxim de punts a la competició.

 

Llegir més notícies

 

A punt de començar el Torneig de l'Any

Dimarts, 02 de D'agost de 2022

Del 2 al 10 d'agost se celebra el torneig més esperat pels jugadors de Peona i Peó: La Pobla de Lillet. Una tradició que va començar l'any 2004 i que cada vegada ha motivat a més gent del club a unir-se a aquesta inoblidable expedició.

Tot i que encara no ha començat el torneig, ja hi ha hagut anècdotes per explicar i enfrontaments en altres àmbits. Aquí podem veure un dels entrenaments dels compromesos jugadors del club.

Esperem que torni a ser una estada inoblidable, que tothom vulgui repetir i que encara vingui més gent en futures expedicions.

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ