Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

comunicacio@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

110

Pàgines vistes

114

Dades d'ahir

Visitants

135

Pàgines vistes

190

Setmana passada

Visitants

1249

Pàgines vistes

1572

TOTAL

Visitants

916784

Pàgines vistes

1408165

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

XIV Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó

Dijous 1 a dissabte 3 de setembre

L'Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó és un campionat d'escacs per nois i noies de fins a 18 anys. El campionat constarà de dues categories per tal que tothom jugui amb rivals similars al seu nivell, la dels infants i joves més experimentats i la dels infants més novells.

El torneig és realitzarà a principis de setembre, del dijous 1 al dissabte 3 de setembre i serà una bona manera, amena i divertida, de retrobar els amics i posar les neurones apunt pel començament del curs escolar i la temporada escaquística.

Al següent enllaç trobareu més informació i com inscriure-vos. Si no podeu venir a jugar totes les rondes us podeu inscriure igualment, només cal que ens aviseu prèviament.

Infomació i inscripcions al torneig

Ajedrez con Humor

02 de de juny

Últimes Notícies

Lliga Catalana 2023

Diumenge, 19 de De Març de 2023

Aquest any Peona i Peó ha aconseguit un èxit sense precedents a la Lliga, han ascendit ni més ni menys que 4 equips: B, C, E i F. A més a més, l'equip de la categoria de promoció sub-12 ha quedat campió de grup i jugarà la "final a 8" a Girona.

No ha estat una temporada fàcil, el B ha hagut de superar moltes dificultats per imposar-se als seus rivals i poder tornar així a la categoria perduda l'any passat: Segona Divisió. El C, per la seva banda, que tenia l'objectiu de mantenir la categoria, ha anat guanyant i guanyant fins a quedar en primera posició. L'E es va plantejar per pujar des del primer dia, amb George i Montoya com a puntals pels equips difícils, i no han fallat. I l'F, que va ser dissenyat per jugar sense pressió, ha anat fent punts fins a quedar a dalt de tot.

Encara falta que l'equip A mantingui categoria per aconseguir un èxit absolut. La pròxima ronda viatjaran a Tarragona i si guanyen ho tindran a tocar. Els equips que han ascendit jugaran els playoffs pel títol, que també es jugaran aquest diumenge. El per equips continua, la Lliga no s'atura!

 

Llegir més notícies

 

Finalitza el Campionat de Catalunya per Equips d'Edats

Dimecres, 02 de De Novembre de 2022

Aquest cap de setmana llarg s'ha celebrat a Lloret el Campionat de Catalunya per Equips d'Edats, una edició més llarga que cap altra, ja que aquesta vegada durava 4 dies.

Peona i Peó ha estat el club amb més participació, i ha obtingut uns resultats més que meritoris, ja que ha estat el 2n club amb més podis.

Repassem un per un els equips més destacats de cada categoria:

Sots-8: una interessant 6a posició, però sobretot posem èmfasi en la ja consolidació d'un equip que té molta a cosa a dir a mesura que es vagin fent grans i vagin creixent junts.
Sots-10: increïble triple empat entre l'equip Mitx, Amposta i Peona i Peó. Tot i que el desempat va fer decantar la balança cap a la 2a posició, la força que ha mostrat l'equip ha estat d'un campió.
Sots-12: també una interessant 6a posició, després d'un torneig on sempre es va anar entre els 5 primers. El que ens temíem, toca l'1 del ranking a l'última ronda i molts equips aprofiten per avançar-nos.
Sots-14: un equip molt castigat per les baixes, però que ha donat la cara en tot moment i fins i tot ha arribat a anar per damunt dels Sots-16. Al final una 8a posició que no reflexa el gran torneig realitzat.
Sots-16: han aixecat un torneig que se'ls havia posat molt costa amunt. Amb 3 victòries consecutives al final del torneig han pogut aconseguir la medalla de bronze.
Sots-18: un altre equip molt castigat per les baixes. Els exàmens o els Treballs de Recerca no s'haurien d'entregar mai el 31 d'octubre. Tot i així, gran actuació dels dos jugadors safahortencs que van defensar l'equip totes les rondes.
Mixt-18: els germans Ferrándiz debutaven en un campionat de Catalunya. Com que a última hora va fallar el 3r component de l'equip es va haver de fer un mixt. Bon joc per part de tots dos, que en alguns casos no s'ha pogut traduir en els punts que es mereixen, però encaixar això forma part de l'aprenentatge.
Sots-20: campionat impecable, sense perdre cap matx, reconstruint l'equip quan ha fet falta. Merescuda 1a posició.

Gran treball de tot l'equip pedagògic, que aquest any s'ha vist més recompensat qant a resultats, però sempre ho diem: s'ha se mirar la progressió dels jugadors, les seves ganes, la seva passió... els resultats ja arribaran, i aquest any ho han fet.

 

Llegir més notícies

 

Després de molts anys, aquí la tens, Gabri!

Dimarts, 01 de De Novembre de 2022

Gabriel Vargas és un jugador de Peona i Peó que va fitxar amb un objectiu: aconseguir guanyar el per equips de Cataluna d'Edats. Va debutar en categories inferiors fins que, després de molt esforç, va aconseguir entrar al primer equip.

Després de molts anys sense èxit i molts problemes per convocar els jugadors, aquest any, per fi, podrà aixecar la Copa de Campió de Catalunya per equips. No ha estat fàcil, ja que va haver de deixar el torneig per una malaltia i va ser substituït per Daniel Karapetyan. Junco i Nico eren els taulers 1 i 2 de l'equip.

Amb 3 victòries i 4 empats l'equip sots-20 ha quedat campió de la seva categoria.

Més èxits del club en aquest per equips de catalunya ha estat la 2a posició en sots-10, amb Ian Pérez, Joan Villa, Josep Arellán i Pablo Higueras. Aquest equip té un futur molt prometedor, han de seguir progressant i continuar amb aquestes ganes d'aprendre.

I encara més, una medalla de bronze per l'equip Sots-16, format per Víctor Pardina, Joan Ribera, Octavi Costa i Elm Catalan. Aquest equip encara està en procés d'adaptació, ja que dos dels seus integrants jugaven fa poc en altres clubs, per això s'intentarà que a la Lliga Catalana facin pinya.

Aquest total de tres podis dona una gran dosi d'oxigen a la cantera de Peona i Peó, que ha estat alguns anys aconseguint-ne menys del que ens té acostumats. Ara toca seguir en línia ascendent i fer un bon paper al Campionat de Catalunya d'Actius d'Edats.

Des de Peona i Peó donem tot el nostre suport al Gabri, que esperem que ben aviat es recuperi i torni a competir i gaudir de la seva gran passió.

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ