Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

escacs@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

171

Pàgines vistes

238

Dades d'ahir

Visitants

163

Pàgines vistes

193

Setmana passada

Visitants

1495

Pàgines vistes

2503

TOTAL

Visitants

428513

Pàgines vistes

725190

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

VII Obert de Nadal del Guinardó

27 de desembreCom ja va sent habitual per aquestes dates, ja tenim aquí el que és al mateix temps darrer i primer torneig de l'any. La seu serà el Mas Guinardó i es jugarà a les tardes excepte els dies 31 de desembre i 5 de gener que es jugarà al matí.

Al següent enllaç trobareu tota la informació sobre el torneig així com un formulari d'inscripció per si voleu realitzar-la via web.

Infomació i inscripcions al torneig
Us hi esperem.

Ajedrez con Humor

20 de gener

Últimes Notícies

Copa Catalana 2018

Dilluns, 15 de Gener de 2018

Ja és tradició que una setmana abans de l'inici de la Lliga Catalana es disputi la Copa, aquella competició que serveix escalfar motors abans de l'inici del campionat que més jugadors reuneix a tota Catalunya. Peona i Peó va presentar ni més ni menys que sis equips, els quals van competir aferrissadament per classificar-se per una fase final que es disputa un cop finalitzada la Lliga. Malauradament, però, cap equip va aconseguir tal proesa.

El primer equip, format per en Josué, en Ferran, l'Adrià i en Guillem, va finalitzar en setzena posició, guanyant sis enfrontaments, dos empats i una sola derrota que no van ser suficients per assolir la classificació. De ben segur que els hi haurà servit, però, per foguejar-se abans d'una temporada que es preveu molt i molt complicada.

El filial va ser quaranta-novens, amb tres victòries, quatre empats i dues derrotes. Hi van competir molts jugadors, com en Marc Torrents; en Roger Cervelló, recentment reincorporat al Club; l'Óscar García; el Frederic; l'Albert López; en Nico Jiménez o la també nova incorporació César Alcalá, jugador sub-12 que arriba amb molta força.

Els equips D i E van complir amb les expectatives, finalitzant en posicions previsibles si tenim en compte el seu rànquing inicial. En van formar part jugadors com l'Enric, en Jofre, en Miki, l'Oscar Alòs, la Catriona, en Mario o la Valentina, entre d'altres.

I els equips F i G van servir perquè els més joves segueixin veient-se les cares amb els més adults, cosa que serà molt recurrent a la Lliga. Jugadors com en Joan Rossell, la Caterina, en Gabriel Vargas, la Júnia o l'Ernest.

Ara, tots els ulls estan posats en l'inici d'una de les competicions més maques de tot el panorama escaquístic català. Som-hi, PiP!

Classificació final.

 

Llegir més notícies

 

Fi del Memorial Francesc Xavier Cardó

Dissabte, 06 de Gener de 2018

Com a cada Nadal, s'ha fet l'Obert de Nadal del Guinardó, on hi ha hagut 112 participants entre els dos grups. S'ha celebrat des del dia 27 de desembre fins al 5 de gener.

En el grup B ha guanyat Andreu Castaño seguit d'Emili Martínez, José Luis Flores i Andreu Salazar. Edgar Roca, de 12 anys, ha fet un gran campionat amb 6 punts. I la millor nena i millor local ha estat Catriona Dartmann, amb 5 punts i mig.

Al grup A ha guanyat el Gran Mestre Miguel Muñoz seguit del Mestre Internacional Filemón Cruz, el també MI Vidarte i el Mestre FIDE Capellades. Gran campionat per part de Xavier Marzo, de 16 anys, qui a la ronda 7 va fer taules amb el GM Muñoz. Els millors locals han estat el Mestre FIDE Xavier Povill i Adrià Perez. I la millor nena Anaïs Garcia.

El trofeu per equips compta els tres primers de cada club, sumen les posicions dels tres jugadors i l'equip amb menys punts queda campió. El primer club ha estat el Barcelona, seguit del Peona i Peó i de l'Ateneu Colon.

També s'ha celebrat un torneig de ràpides el 3 pel matí, el qual el va guanyar el GM Muñoz.

L'any que ve es vol dissenyar un grup C pels més petits.

Bons reis!

Ernest Juncosa

 

Llegir més notícies

 

Any Nou, fitxatge nou!!

Divendres, 05 de Gener de 2018

Com cada any, el Frederic ha fet el seu fitxatge femení per seguir ampliant el nombre de jugadores del club. Ningú s'imaginava que el que porta anys dient fos veritat: "La Judith Marzo serà jugadora de Peona i Peó". Doncs sí, senyor! Ho ha aconseguit!

Com a conseqüència d'aquest fitxatge d'última hora, el club amplia el seu nombre d'equips per la Lliga Catalana i inclou l'Equip J. Curiosament, els seus integrants tenen J: Joan Rossell, Júnia Taltavull, Judith Marzo i... "J"o, Gabri, no tens Jota!!

Tots esperen amb ànsia el 21 de gener, on l'equip debutarà amb moltes ganes. Per veure l'estrena de la nova jugadora, el club posa a la venta entrades a preu especial, evidentment gratuïtes pels socis del club.

Pròximament publicarem el calendari de la Lliga Catalana.

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ