Peona i Peó

CLUB D'ESCACS

comunicacio@peonaipeo.com

web@peonaipeo.com

Usuari

Clau

Problema del dia

Publicitat

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

218

Pàgines vistes

270

Dades d'ahir

Visitants

309

Pàgines vistes

353

Setmana passada

Visitants

2178

Pàgines vistes

3072

TOTAL

Visitants

866114

Pàgines vistes

1338330

Agenda d'Escacs

  • Peona i Peó
  • Tornejos

XIV Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó

Dijous 1 a dissabte 3 de setembre

L'Obert d'Estiu d'Escacs Base Guinardó és un campionat d'escacs per nois i noies de fins a 18 anys. El campionat constarà de dues categories per tal que tothom jugui amb rivals similars al seu nivell, la dels infants i joves més experimentats i la dels infants més novells.

El torneig és realitzarà a principis de setembre, del dijous 1 al dissabte 3 de setembre i serà una bona manera, amena i divertida, de retrobar els amics i posar les neurones apunt pel començament del curs escolar i la temporada escaquística.

Al següent enllaç trobareu més informació i com inscriure-vos. Si no podeu venir a jugar totes les rondes us podeu inscriure igualment, només cal que ens aviseu prèviament.

Infomació i inscripcions al torneig

Ajedrez con Humor

17 de d'agost

Últimes Notícies

El Rei dels Grups B

Dijous, 11 de D'agost de 2022

Biel Torrent ho ha tornat a fer! Després d'aconseguir quedar campió al Grup B del Foment el passat juny, aquest agost s'ha coronat campió del grup B de Badalona.

Quatre jugadors de Peona i Peó han estat els representants en aquest obert el Circuit Català. Nico Aleksanyan, Arnau Delgadillo i Òscar Pascual han estat els altres tres participants del club, amb un total de 5.5, 4 i 3 punts respectivament.

El Biel va haver de superar el cop dur de perdre la ronda 4, però al Foment va veure que una ensopegada no l'ha d'apartar del seu objectiu, tot es pot remuntar. Després de guanyar 5 partides seguides, acabaria líder amb 7.5 punts.

Això és una prova més que el jovent del club està preparant-se molt per fer un per gran equips d'edats. Queda molt temps encara per continuar enfortint-se i poder aspirar a guanyar el títols de Campions de Catalunya. S'ha de continuar en aquesta línia de treball!

 

Llegir més notícies

 

Els joves reconquesten La Pobla

Dimecres, 10 de D'agost de 2022

Hem tornat!! Peona i Peó ha tornat a ser el millor club de La Pobla de Lillet. Aquesta vegada els jugadors més destacats no han estat Mestres Fides ni Mestres Catalans, sinó joves promeses que tiraran el club endavant en el futur. Estem parlant d'Ernest Juncosa, Eloi Aballanet i Claudia Botías.

El Junco ha fregat la Norma de Mestre Català amb uns impecables 6 de 9 al grup A, acabant el torneig invicte amb 3 victòries i 6 taules, com el Frede a la Lliga Catalana. Al grup B gran campionat de l'Eloi, que va començar amb 1,5 de 4 i ha guanyat les últimes 5 partides. Claudia Botías ha tornat a recuperar el seu bon joc i ens ha deleitat amb grans combinacions que han tombat els seus contrincants. Uns bons 6 de 9 que l'han fet quedar 6a en la seva primera Pobla.

Mica en mica el club torna a demostrar que té joves jugadors i jugadores amb gran talent i ganes d'aprendre. A més a més, estades com les de La Pobla permeten cohesionar el grup i que hi hagi molta més pinya entre el nostre jovent. Continuarem fent expedicions!

 

Llegir més notícies

 

Frede did it again

Dissabte, 06 de D'agost de 2022

Després d'unes negociacions molt dures, el Frede ho ha tornat a fer: ha fitxat a la Sara!! Es van conèixer a La Pobla i allà s'han retrobat. La Sara ha començat aquesta ronda 5 el torneig de La Pobla de Lillet i ha guanyat la seva primera partida!

Aquesta 5a ronda ha estat marcada per la punxada del Pérez, que estava imbatut, i la recuperació dels germans Cervelló, el Xavi Marzo i el Carles Moya. Al grup B, l'Elm ens torna a recordar el que va aconseguir bronze l'any passat i ha aconseguit guanyar un final amb molta tècnica per tornar a acostar-se a les posicions capdavanteres.

Ha passat l'equador del torneig i tot està per decidir. Les sensacions són molt bones, i els jugadors estan entrenant molt durament i això es nota en el cansament. Però estan molt ben entrenats a aguantar situacions extremes i podran resistir les rondes finals.

 

Llegir més notícies

 

Club d'Escacs PEONA I PEÓ